توجه : مطالب زیر از سایت های مختلف گرد آوری شده است و صرفا جهت جستجو گر اتوماتیک سایت نمایش داده میشود در صورتی که مطلب غیر اخلاقی یا خلاف قوانین کشور مشاهده نمودید لطفا از طریق این صفحه به ما اطلاع دهید
توجه : مالک این سایت و خود این سایت هیچگونه ارتباطی با مطالب جستجو شده از سایت های مختلف ندارد و هیچگونه مسئولیتی را نمیپذیرد تمام مطالب این سایت به صورت خودکار و با استفاده از ربات های جستجوگر مانند گوگل در این سایت درج میشوند
توجه : این سایت در ساماندهی سایت های اینترنتی ثبت شده است و آدرس و مشخصات حاصب آن در آن موجود است
توجه: این سایت یک سایت جستجوگر مطالب است و مطالب به صورت خودکار از وبسایت های فارسی بازنشر میشوند.
توجه: این سایت به صورت اتوماتیک کلمات رکیک و غیر اخلاقی و محصولات غیر مجاز را فیلتر میکند ولی اگر برنامه نتواند آنها را فیلتر کند آنهارا نمایش نمیدهد از این رو از شما پوزش میطلبیم
راهنمای مهاجرت ، اخذ ویزا ، شرایط تحصیل در خارج از کشور و ...



ثبت شرکت در مالزی
ثبت دفتر نمایندگی یا سرپرستی شرکتهای ایرانی در مالزی یکی از بهترین راهها برای اخد اقامت مالزی می باشد که صاحبان شرکتهای ایرانی می توانند برای آن اقدام نمایند. این روش مانند هر روش دیگر دارای مزایا و معایبی می باشد که لازم است متقاضیان ضمن بررسی روشهای مختلف برای اخذ اقامت راهی را انتخاب نمایند که با شرایطشان بهترین سازگاری را داشته باشد.
در این روش متقاضی می بایست شرکت خود را در مالزی راه اندازی نماید. این نمایندگی می بایست کلیه هزینه های خود را از شرکت مادر در ایران تامین نماید و اجازه کسب درآمد در مالزی را مگر در شرایط خاص ندارد. هیچ اجباری نیز برای سرمایه گذاری در مالزی ندارد لذا این روش راهیست کم هزینه و سریع برای اخذ ویزای اقامت تجاری که بین 2 تا 3 سال اجازه اقامت را فراهم می کند و معمولاً تا 3 بار یا حتی بیشترنیز قابل تمدید است.

اگر شما در حال حاضر علاقمند به زندگی و راه اندازی کسب و کار در مالزی هستید اما هنوز طرح مشخصی ندارید و یا نمی خواهید قبل از اخذ اقامت دست به ریسک بزنید و در عین حال دارای شرکت ثبت شده در ایران هستید ، می توانید از این راه استفاده نموده و علاوه بر گرفتن اقامت مالزی در این کشور مستقر شوید و هر زمان که تصمیمی قطعی برای راه اندازی کسب و کار گرفتید آنگاه به راحتی و مجدداً بدون اجبار به سرمایه گذاری یک شرکت مالزیایی به ثبت برسانید و فعالیت های تجاری خود را در مالزی تحت پوشش شرکت مالزیایی خود قرار دهید. در این حالت شما از مزایای ثبت شرکت در مالزی برخوردار خواهید شد اما چون اقامت خود را از طریق ثبت نمایندگی شرکت ایرانی خود در مالزی بدست آورده اید در واقع مجبور به انتقال سرمایه خود نیز به مالزی نشده اید. چنانچه شما بخواهید از ابتدا از طریق ثبت شرکت مالزیایی اقدام به اخذ اقامت نمائید می بایست در قدم اول حداقل یکصد هزار دلار سرمایه را به مالزی منتقل نموده و در همان کشور به جریان بیاندازید این راه به نظر منطقی نیست که متقاضیان در ابتدا سرمایه ای را به مالزی منتقل کنند در شرایطی که احتمالاً هنوز طرح قطعی برای تجارت و کسب و کار در این کشور ندارند. لذا شما می توانید ابتدا اقامت را با ثبت دفتر نمایندگی شرکت ایرانی خود دریافت نمائید و بعد شرکت مالزیایی را به ثبت برسانید و چون در این حالت اقامت شما منوط به سرمایه گذاری در مالزی نیست عملاً تنها در حدی سرمایه به مالزی منتقل می کنید که نیاز دارید و دیگر حداقل و حداکثر قانونی برای شما مطرح نیست.

گردش کار:

نوع فعالیت: تولیدی یا خدماتی

شرایط اولیه:-

   1. وجود شرکت خصوصی با مالکیت تام در کشور مبداء
   2. آخرین مدارک حسابرسی سالیانه شرکت در کشور مبداء ( شرکت ایرانی باید حد اقل دوسال مالی فعال بوده باشد )

    

سمت مهاجرین شامل: ویزای 2تا 3 ساله با مجوز ورود خروج مکرر با امکان تمدید تا 3 دوره (که تمدید آن منوط به شرایط فعالیت شرکت می باشد)

    

تعداد کارمندان یا سهامداران شرکت ایرانی که می توانند از سمت نماینده مهاجر استفاده نمایند: حداکثر 3 نفر  به همراه همسر و فرزندان زیر 18 سال  در صورت نیاز به سمت دیگر باید با نحوه فعالیت شرکت متناسب باشد.

    

مدت زمان مورد نیاز: 2 ماه

پس از اخذ مجوز، هزینه های مربوطه باید پرداخت شود:

هزینه سالیانه اخذ ویزا 200 دلار برای هر پاسپورت (بر اساس کشور مهاجر)

    

مراحل بررسی:-

مرحله اول- ارائه مدارک به مسئولین

مرحله دوم- متقاضی باید طی مدت 3 ماه برای اخذ ویزا پس از دریافت مجوز در مالزی باشد

مرحله سوم- دریافت ویزا از دفتر مرکزی اداره اقامت مالزی

    

مراحل تمدید

باید 3 ماه قبل از خاتمه اعتبار فرم درخواست تمدید ویزا را ارائه نمود

    

    

مدارک مورد نیاز برای ثبت نمایندگی و اخذ اقامت مالزی

    

مدارک باید در سه (3) نسخه تهیه شود:

متقاضیان جدید ثبت دفتر نمایندگی یا دفتر منطقه ای:

   1. آخرین گزارش سالیانه یا اظهار نامه مالی شرکت (مدارک حسابرسی، نیازی به ارائه مدارک رسمی نیست، اظهار نامه و گزارشات مالی با مهر بر روی سر برگ شرکت قابل قبول می باشند)*
   2. کپی اساسنامه و مفاد شرکت *
   3. کپی مدارک مربوط به سهام داران و درصد سهام*
   4. کپی به تایید رسیده دادگستری مدارک ثبت شرکت مادر*
   5. مشخصات و اطلاعات دیگری از شرکت و بروشورهای مربوطه
   6. تکمیل فرم های مربوطه

    

برای سمت نماینده مهاجر:

1. کپی کامل پاسپورت*

2. کپی کامل پاسپورت همراهان (همسر و فرزندان) *

3. عقد نامه و مدارک مربوط به فرزندان*

4. رزومه نماینده مامور به کار*

5. آخرین مدرک تحصیلی نماینده*

6. پنج قطعه عکس از هر یک از متقاضیان

7. فرم ضمیمه برای هر یک از سمتهای کاری مهاجرین

    

تجدید یا تمدید دفتر نمایندگی یا دفتر منطقه ای و سمت مهاجر:

1.     قرارداد اجاره دفاتر

2.     برگ پرداخت سهم کارگر به صندوق حمایت از کارگر (در صورت استخدام مالایی)

3.     کپی کامل پاسپورت*

4.     کپی کامل پاسپورت همراهان (همسر و فرزندان) *

5.     عقد نامه و مدارک مربوط به فرزندان (در صورت همراه بودن)*

6.     تکمیل فرم های مربوطه

7.     فرم ضمیمه برای هر یک از سمتهای کاری مهاجرین

    

اضافه یاجابجایی سمت نماینده مهاجر برای دفتر نمایندگی یادفتر منطقه ای:

1.     کپی کامل پاسپورت*

2.     کپی کامل همراهان (همسر و فرزندان) *

3.     رزومه نماینده مامور به کار

4.     آخرین مدرک تحصیلی نماینده*

5.     عقد نامه و مدارک مربوط به فرزندان (در صورت همراه بودن)*

6.     پنج قطعه عکس از هر یک از متقاضیان

7.     تکمیل فرم مربوطه

8.     فرم ضمیمه برای هر یک از سمتهای کاری مهاجرین

    

توجه:

(*)- تمامی مدارک باید به انگلیسی ترجمه و به تایید دادگستری، وزارت خارجه ایران و سفارت مالزی در تهران رسیده باشد.

توجه: نکته بسیار مهم

      مزیت استفاده از خدمات ثبت دفتر نمایندگی در واقع اخذ اقامت مالزی به شیوه ای خیلی سریع و آسان برای صاحبان شرکتهای ایرانیست. بدیهی است که این اقامت فرصت لازم را در اختیار متقاضیان قرار می دهد تا با خیال راحت به بررسی و مطالعه بازار مالزی بپردازند، و در هر زمان که مایل باشند می توانند به راحتی با ثبت یک شرکت که ملیت مالزیایی دارد نسبت به انجام کسب و کار در مالزی اقدام نمود. شرکت با ملیت مالزیایی نیز می تواند دارای مالکیت 100 % خارجی باشد و استفاده از شرکای مالزیایی تنها در برخی موارد نیاز است. معمولاً متقاضیان ثبت شرکت و راه اندازی کسب و کار مایلند هر دو نوع شرکت را از ابتدا ثبت نمایند تا با خیال راحت بتوانند برای آینده برنامه ریزی کنند.

از جنبه تکنیکی نیز همراه کردن ثبت هر سه مرحله کار، یعنی؛ ثبت نمایندگی شرکت ایران ، اخذ اقامت کشور مالزی و ثبت شرکت مالزیایی به متقاضیان این برنامه کمک می کند تا به فراخور برنامه تجاری خود همه مراحل را توسط یک وکیل انجام دهند تا از پرداخت هزینه های مختلف ناشی از دست به دست شدن این مراحل در روند قانونی خودداری نمایند.
نکاتی در مورد IELTS

نکاتی چند در مورد IELTS

از مهمترین ارکان مهاجرت به استرالیا داشتن تسلط بر زبان انگلیسی است. تسلط بر زیان انگلیسی نه تنها در ارتباط با محیط جدید و دیگر استرالیاییها به شما کمک می کند بلکه از فاکتورهای مهم در به دست آوردن شغل دلخواه شما نیز خواهد بود. لذا ما توصیه می کنیم حتما در تقویت این امر مهم به جد تلاش نمایید.

International English Language Testing System یا همان IELTS امتحانی است که در آن توانایی شما در 4 مهارت Speaking, Writing, Listening  و  Reading مورد ارزیابی قرار می گیرد. این امتحان نسبتا سخت، در بیشتر موارد از بزرگترین موانع بر سر راه عزیزانی است که قصد مهاجرت به کشورهای انگلیسی زبان را دارند که البته  با تلاش و جدیت شما می توانید در این آزمون موفق گردید.

 متاسفانه بسیاری از دوستان بعد از اینکه نمره  لازم را برای گرفتن Assessment و یا ارسال Application اخذ می کنند یک نفس راحت می کشند آن را بوسیده و کنار می گذراند غافل از اینکه نمره ILETS (حتی اگر شما نمره 7 داشته.) معیار مناسبی برای خوب بودن زبان شما نیست.

این آزمون از 9 نمره می باشد و در دو مودال (سطح) آکادمیک و جنرال می باشد.

حداقل نمره IELTS برای افراد مختلف به شرح ذیل می باشد.

ویزای دانشجویی

مقطع

نوع امتحان

نمره مورد نیاز

لیسانس

Academic

در اکثر رشته ها حداقل 6 و در برخی رشته های پزشکی و حقوق نمره 7

فوق لیسانس و دکتری

Academic

در اکثر رشته ها حداقل 6.5 و در برخی رشته های پزشکی و حقوق نمره 7

 

ویزای دائم

حرفه

نوع امتحان

نمره مورد نیاز برای اسسمنت مدرک

نمره مورد نیاز برای ارسال مدارک به DIAC

مهندسین کامپیوتر،

بچه های فنی و حرفه ایی

 و دیگر رشته های دانشگاهی که توسط VETASSESS بررسی خواهند شد

Academic or General

نیاز نمی باشد

در هر چهار Skill حداقل 6

پزشکان و تمام رشته های مربوط

Academic

در هر چهار Skill حداقل 7

در هر چهار Skill حداقل 7

دیگر مهندسین

Academic or General

در هر چهار Skill حداقل 6  و یا داشتن 2 کارنامه جدا هر کدام با Overall 6 که در مجوع 2 کارنامه در هر باند حداقل یک نمره 6 وجود داشته باشد.

در هر چهار Skill حداقل 6

 

سئوالات متداول:

  1. آیا برای شروع پروسه مهاجرت بنده به IELTS نیاز دارم؟

پروسه مهاجرت 4 فاز اصلی دارد.

فاز اول: بررسی مدارک تحصیلی و کاری

فاز دوم: ارسال مدارک به DIAC

فاز سوم: انجام آزمایشات پزشکی

فاز چهارم: دریافت ویزا

مهندسین کامپیوتر، بچه های فنی و حرفه ایی و همه رشته هایی که بررسی مدارکشان توسط Vetassess می باشد برای فاز اول به IELTS نیاز ندارند ولی برای فاز دوم و ارسال مدارک حتما به IETLS  نیاز دارند. توجه داشته باشید فاز اول حداکثر 3 ماه خواهد بود و شما در نهایت به ILETS نیاز خواهید داشت. بهتر است شما پروسه مهاجرت خود را 4 ماه قبل از امتحان IELTS شروع کنید.

2.  من تا الان 3 بار امتحان IELTS  دادم و هر بار یک نمره زیر 6 گرفتم. آیا نمرات 6 من یکدیگر را همپوشانی کنند و نمره OVERALL من هم  6 باشد می توانم اقدام کنم؟

خیر. همپوشانی نمرات فقط برای مهندسینی که می خواهند توسط  Engineers Australia  اسسمنت شوند کارساز خواهد بود و آن هم فقط در فاز اول. در فاز دوم و برای ارسال به DIAC اگر شما 15 بار هم امتحان IELTS داده باشید و هربار یک نمره زیر 6 داشته باشید متاسفانه باید برای بار 16 امتحان IELTS داده و در هر 4 باند حداقل نمره 6 داشته باشید.

تنها زمانیکه شما برای ویزای اسپانسرشیپ ایالتی Subclass 475اقدام کنید می توانید Overall 6 داشته باشید. (یعنی یک و یا چند نمره شما می تواند زیر 6 باشد اما Overall باید 6 باشد.)

 

3. آیا بنده هیچ محدودیت زمانی برای ارایه IELTS دارم؟

به جز مهندسین کامپیوتر که اسسمنت مدارک آنها برای یکسال اعتبار دارد و باید سعی کنند در این مدت زمان IELTS خود را آماده کنند (وگرنه مجبور می شوند بعد از گذشت یکسال مجددا برای اسسمنت اقدام کنند) بقیه افراد هیچ محدودیت زمانی برای ارائه IELTS نخواهند داشت.

 

4. اعتبار زمانی ILETS چند مدت است؟

 هر بار که شما امتحان می دهید نتیجه آن تا 2 سال اعتبار دارد.

 

5. آیا همسر بنده نیز به ILETS نیاز دارد؟

لطفا به پاسخ این سوال دقت کنید:

الف: اگر شما برای کسب 120 امتیاز به 5 امتیاز همسر نیاز دارید بله.

برای اینکه شما 5 امتیاز همسر را کسب کنید، همسر شما باید:

  1. زیر 45 سال باشد.
  2. مدرک تحصیلی ایشان توسط مرجع مربوطه بررسی شده و جواب مثبت  گرفته باشد
  3. نمره IELTS  داشته باشد.

سئوال اصلی در اینجا این است که چه نمره. این کاملا به مرجع بررسی کننده مدارک بستگی دارد. که در جدول بالا توضیح دادیم. نکته اینجاست که اگر حتی مرجع بررسی کننده مدارک به IELTS  نیاز نداشته باشد شما برای اینکه 5 امتیاز همسر را بدست آورید باز هم به حداقل IELTS 4.5  نیاز خواهند داشت.

ب:  اگر برای کسب 120 امتیاز به امتیاز همسرتان نیاز نداشته باشید 2 گزینه دارید:

  1. ارائه IELTS 4.5  برای همسر (شما حداقل یکسال فرصت خواهید داشت)
  2. پرداخت 3510 دلار استرالیا (در تاریخ 30 مهرماه 1388) بابت 510 ساعت کلاس زبان که در استرالیا برای همسرتان برگزار می شود.

باز هم اکیدا به شما توصیه می کنیم قضیه زبان را بسیار جدی بگیرید و به IELTS بسنده نکنید. زبان قوی در اینجا برای شما و همراهانتان بسیار حیاتی و اساسی است.

نکته دیگر اینکه اگر برای کسب نمره IELTS با استاد خصوصی کار می کنید حتما از او بخواهید کارنامه شخص خودش را به شما نشان دهد. اگر به هر دلیل حاضر نشد به شما نمره IELTS خود را نشان دهد با استاد دیگری کار کنید.

در اینجا لیست آموزشگاهها و برخی از اساتید را که تا به حال نتایج خوبی را ارائه داده اند آورده ایم ولی باز هم توصیه می کنیم حداقل  یکی دو استاد را امتحان کنید.

آموزشگاهها

تهران

آموزشگاه آریان پور:

02122277850

خیابان شریعتی، روبروی حسینیه ارشاد

 

کرج

مجتمع فنی تهران

02612209102

میدان آزادگان، نبش ایران فیلم.

 

رشت

آموزشگاه کیش:

01312229793

 

 

اساتید

تهران

استاد تهرانی:

02122882138

leilatehrani@ymail.com

 

کرج  (و تهران)

استاد هومن محبی:

09122683974

houman.mohebi@gmail.com

رشت

استاد دهقانی:

09111358631

 

استاد رمضانیا:

09113395014

 

 

کرمان

استاد خداپرست:

09133402819

 

 

 

وب سایتهای بسیار مفید در مورد IELTS

http://www.ielts-exam.net

http://www.ielts-blog.com

 

وب سایت ثبت نام IELTS در ایران.

http://www.iuc.ac.ir/home-fa.html

http://www.ieltstehran.com/index.php?sn=home〈=fa

هزینه های ابتدایی زندگی در استرالیا

 -هزینه اجاره یک خانه معمولی با توجه به محل و نوع ساختمان از 150 تا 350 دلار استرالیا در هفته متغیر است.برای مثال اجاره یک آپارتمان یک خوابه تمیز در حدود 80 متر در محله های خوب شمال سیدنی با ایر کاندیشن و گاز در حدود 270-280 دلار است.در محله های ارزانتر خانه های قدیمی ساخت تمیز دوخوابه بدون ایر کاندیشن و گاز حدود 200-240 دلار و سوئیتهای کوچک در حداقل قیمت بین 180-200 دلار در هفته هستند.(دلار استرالیا فعلاٌحدود 700 تومان است)

البته اجاره کردن خانه اینجا شرایط خاصی دارد و به این راحتی نیست و برای تازه واردین ممکن است زمان زیادی ببرد چون حداقل دو نفر معرف به علاوه حساب بانکی خوب و 100 امتیاز مدرک شناسایی (شامل گذرنامه 60 امتیاز و گواهینامه رانندگی بین المللی 50 امتیاز ) نیاز دارید.همراه داشتن ترجمه گواهی عدم سوئ پیشینه نیز به شما کمک میکند.برای سکونت در هتل هم شبی 100 دلار را کنار بگذارید چون اگر خیلی شانس بیاورید حداقل یک هفته باید دنبال خانه بگردید.در صورت نیاز به کمک در مورد اجاره کردن خانه با من مکاتبه کنید تا کلیه مدارک لازم را در اختیار شما بگذارم.

 

-هزینه داشتن تلفن ماهانه 35$ است و هر تماس داخلی 15 سنت و میزان دقیقه آن مهم نیست.

-هزینه داشتن گاز معمولا شامل 150$ ودیعه است و سه ماه یکبار قبض آنرا دریافت میکنید.

-هزینه داشتن برق معمولا شامل 200$ ودیعه است و سه ماه یکبار قبض آنرا دریافت میکنید.

-هزینه خرید موبایل متغیر است.از بین سرویس دهندگان موبایل به شما که تازه وارد هستید Vodafone را پیشنهاد میکنم.سیم کارت Vodafone  همان سیستم GSM است و میتوانید از گوشی خودتان استفاده کنید.سیم کارت مجانی است و در فرودگاه میتوانید آنرا با 10$ شارژ تهیه کنید.هزینه شماره هایی که با 1800 شروع میشوند مجانی و سایر شماره ها دقیقه اول 80سنت و دقایق بعدی 60 سنت است.شارژ این موبایل در تمام فروشگاه های بزرگ موجود است.

-هزینه خرید لوازم اولیه زندگی : (قیمتها حدودی است)

ماشین لباسشویی خوب                              700 دلار استرالیا به بالا

ماشین لباسشویی معمولی                        450 دلار استرالیا

یخچال خوب                                                1000 دلار استرالیا به بالا

یخچال معمولی                                            500 دلار استرالیا

مبلمان کامل خوب                                      3000 دلار استرالیا به بالا (شامل دو کاناپه و میز و میزتلویزیون و...)

مبلمان کامل معمولی                                 1500 دلار استرالیا                 "

تختخواب یکنفره و دونفره               از 100 تا 1000 دلار استرالیا

تشک یکنفره و دونفره                   از 150 تا 1000 دلار استرالیا

جارو برقی خوب                                           100 دلار استرالیا

 

برای اطلاع از هر هزینه دیگری و یا نیاز به راهنمایی در زمینه بهترین محل و زمان برای خرید لوازم میتوانید با من مکاتبه کنید.


لیست مشاغلی که در ساختمان سازی شرکت دارند | لیست مشاغلی که در ساختمان سازی شرکت دارند | چه مشاغلی در ساختمان سازی فعالیت دارند شرکت دارند | چه-مشاغلی-در-ساختمان-سازی-فعالیت-دارند-شرکت-دارند | مشاغلی که ساختمان سازی شرکت دارند | مشاغلی که ساختمان سازی شرکت دارند | لیست مشاغلی که در ساختمان سازی فعالیت دارند | لیست مشاغلی که دررشته ساختمان سازی فعالیت دارند | لیست مشاغلی که دررشته ساختمان سازی فعالیت دارند | چه مشاغلی در ساختمان سازی فعالیت دارند |
© 2014 mohajerathelp.com
فان3| یک اشاره| جراحی پلاستیک بینی| دانلود با لینک مستقیم| موبایل| آی آر بکس| سلامت سایت| مکالمه زبان| فان3| دیکشنری| درمان افسردگی| مایا| هاست و دومین| نمایش لحظه ای قیت های روز| فروشگاه اینترنتی|
مجله سرگرمی آی مجله