توجه : مطالب زیر از سایت های مختلف گرد آوری شده است و صرفا جهت جستجو گر اتوماتیک سایت نمایش داده میشود در صورتی که مطلب غیر اخلاقی یا خلاف قوانین کشور مشاهده نمودید لطفا از طریق این صفحه به ما اطلاع دهید
توجه : مالک این سایت و خود این سایت هیچگونه ارتباطی با مطالب جستجو شده از سایت های مختلف ندارد و هیچگونه مسئولیتی را نمیپذیرد تمام مطالب این سایت به صورت خودکار و با استفاده از ربات های جستجوگر مانند گوگل در این سایت درج میشوند
توجه : این سایت در ساماندهی سایت های اینترنتی ثبت شده است و آدرس و مشخصات حاصب آن در آن موجود است
توجه: این سایت یک سایت جستجوگر مطالب است و مطالب به صورت خودکار از وبسایت های فارسی بازنشر میشوند.
توجه: این سایت به صورت اتوماتیک کلمات رکیک و غیر اخلاقی و محصولات غیر مجاز را فیلتر میکند ولی اگر برنامه نتواند آنها را فیلتر کند آنهارا نمایش نمیدهد از این رو از شما پوزش میطلبیم
راهنمای مهاجرت ، اخذ ویزا ، شرایط تحصیل در خارج از کشور و ...



رشته های پرطرفدار مقطع کارشناسی در مالزی
رشته های تحصیلی که در پی می آیند، از لحاظ کیفیت دوره ها، بازار کار مناسب و سایر عوامل مورد سنجش قرارگرفته و انتخاب شده اند. مشاوران ایران ایندیا این رشته ها را به لحاظ آینده شغلی مناسب به متقاضیان دوره های کارشناسی در مالزی پیشنهاد می دهند.

ردیف

نام رشته تحصیلی

طول دوره کارشناسی

شهریه کل دوره کارشناسی

دانشگاه برگزار کننده

دانشگاه ارائه دهنده مدرک

پیش نیاز

1

فناوری اطلاعات  (IT) و مهندسی نرم افزار

سه سال

47500 رینگیت

APIIT / UCTI

Staffordshire انگلستان

پیش دانشگاهی کامپیوتر از APIIT/UCTI یا پیش دانشگاهی تجربی / ریاضی با معدل 14 به بالا از ایران

2

گرافیک

سه سال

49250 رینگیت

KBU

Nottingham Trent

انگلستان

پیش دانشگاهی هنر و طراحی KBU یا پیش دانشگاهی هنر از ایران

3

معماری و طراحی داخلی

سه سال

49250 رینگیت

KBU

Nottingham Trent

انگلستان

پیش دانشگاهی هنر و طراحی KBU یا پیش دانشگاهی هنر از ایران

4

معماری

پنج سال

85000 رینگیت

Limkokwing

Limkokwing University

پیش دانشگاهی مرتبط از لیم کوک وینگ یا پیش دانشگاهی از ایران

5

تجارت الکترونیک

سه سال

47500 رینگیت

APIIT / UCTI

Staffordshire انگلستان

پیش دانشگاهی مدیریت کامپیوتر از APIIT/UCTI یا پیش دانشگاهی با معدل 14 به بالا از ایران

6

مدیریت مهمانپذیری (گردشگری و توریسم)

سه سال

46000 رینگیت

Limkokwing

Limkokwing University

پیش دانشگاهی مرتبط از لیم کوک وینگ یا پیش دانشگاهی از ایران

7

مهندسی کامپیوتر و شبکه

سه سال

47000 رینگیت

KBU

Sheffield Hallam

انگلستان

پیش دانشگاهی مهندسی یا کامپیوتر از KBU یا پیش دانشگاهی ریاضی / تجربی از ایران

8

مهندسی برق و الکترونیک

سه سال

47000 رینگیت

KBU

Sheffield Hallam

انگلستان

پیش دانشگاهی مهندسی از KBU یا پیش دانشگاهی ریاضی / تجربی از ایران

9

طراحی صنعتی

سه سال

58650 رینگیت

Limkokwing

Limkokwing University

پیش دانشگاهی مرتبط از لیم کوک وینگ یا پیش دانشگاهی از ایران

10

مدیریت ساخت و ساز

سه سال

51000 رینگیت

Limkokwing

Limkokwing University

پیش دانشگاهی مرتبط از لیم کوک وینگ یا پیش دانشگاهی از ایران

11

تجارت بین الملل

سه سال

41200 رینگیت

Olympia

Nottingham Trent

انگلستان

پیش دانشگاهی مرتبط از Olympia یا پیش دانشگاهی از ایران

12

طراحی بازی های کامپیوتر

سه سال

47500 رینگیت

APIIT / UCTI

Staffordshire انگلستان

پیش دانشگاهی کامپیوتر از APIIT/UCTI یا پیش دانشگاهی ریاضی / تجربی با معدل بالای 14 از ایران

13

مدیریت بازرگانی

سه سال

41800 رینگیت

KBU

Angelia Ruskin

انگلستان

پیش دانشگاهی مدیریت از KBU یا پیش دانشگاهی از ایران

14

مهندسی پزشکی

چهار سال

55000 رینگیت

MMU

MMU

پیش دانشگاهی مهندسی از MMU یا پیش دانشگاهی ریاضی / تجربی با معدل 16 به بالا از ایران

15

هوش مصنوعی

سه سال

47500 رینگیت

APIIT / UCTI

Staffordshire انگلستان

پیش دانشگاهی کامپیوتر از APIIT/UCTI یا پیش دانشگاهی ریاضی / تجربی با معدل بالای 14 از ایران

16

طراحی مُد و لباس

سه سال

58650 رینگیت

Limkokwing

Limkokwing University

پیش دانشگاهی مرتبط از لیم کوک وینگ یا پیش دانشگاهی از ایران

17

انیمیشن

سه سال

58650 رینگیت

Limkokwing

Limkokwing University

پیش دانشگاهی مرتبط از لیم کوک وینگ یا پیش دانشگاهی از ایران

18

روزنامه نگاری و علوم ارتباطات

سه سال

58650 رینگیت

Limkokwing

Limkokwing University

پیش دانشگاهی مرتبط از لیم کوک وینگ یا پیش دانشگاهی از ایران

19

مدیریت ورزش

سه سال

46000 رینگیت

Limkokwing

Limkokwing University

پیش دانشگاهی مرتبط از لیم کوک وینگ یا پیش دانشگاهی از ایران

20

مدیریت اجرایی (BBA)

سه سال

46000 رینگیت

Limkokwing

Limkokwing University

پیش دانشگاهی مرتبط از لیم کوک وینگ یا پیش دانشگاهی از ایران

نکته های بسیار مهم:

الف) کلیه ی دانشگاه های مالزی هزینه ای به عنوان حق ثبت نام و ورودی از دانشجویان خارجی دریافت می کنند که جدا از شهریه محاسبه می شوند. این هزینه یک بار و در سال اول از دانشجو دریافت خواهد شد و برای دانشگاه های فوق به این شرح است:

1- دانشگاه APIIT / UCTI: 250 دلار با مدارک + 1400 دلار در مالزی هنگام ثبت نام

2- دانشگاه KBU: 530 دلار همراه با مدارک

3- دانشگاه Limkokwing: 1960 دلار در مالزی هنگام ثبت نام

4- دانشگاه Olympia: 1000 دلار با مدارک

5- دانشگاه MMU: 1400 دلار در مالزی هنگام ثبت نام

ب) تمام رشته های فوق چنانکه در قسمت "پیش نیاز" آورده شده است، نیاز به گذراندن دوره های پیش دانشگاهی دارند. اگر مدرک تجصیلی شما دیپلم دبیرستان باشد و پیش دانشگاهی نداشته باشید، یا اینکه نمرات پیش دانشگاهی شما مناسب نباشند، باید در خود دانشگاه یک سال دوره ی پیش دانشگاهی مطابق با رشته مورد علاقه تان بگذرانید که هزینه ی آن یک سال نیز جداگانه محاسبه خواهد شد.

پ) برای کلیه متقاضیانی که مدرک آیلتس با حداقل نمره 6.0 یا تافل با نمره حداقل 550 نداشته باشند الزامی است که پیش از شروع به تحصیل در رشته ی مورد علاقه شان، یک دوره تکمیلی زبان انگلیسی را در دانشگاه بگذرانند. برای این کار دانشگاه از دانشجو تست تعیین سطح زبان می گیرد و بسته به سطح دانشجو برای وی دوره مناسب را مشخص می کند که بین حداقل 1 تا حداکثر 12 ماه متغیر است. هزینه دوره های زبان نیز جداگانه دریافت می شود.

ت) سالانه در حدود 300 تا 350 دلار هزینه بابت تمدید بیمه، ویزا، عضویت های مختلف (مانند عضویت کتابخانه) باید در نظر بگیرید.

ث) هزینه های خوابگاه و اسکان را در محاسبات خود فراموش نکنید.

ج) برای اطلاعات بیشتر در مورد هر رشته روی عنوان دانشگاه ارائه دهنده آن رشته کلیک کنید.

چ) برای مشاوره و سنجش شرایط حتماً از طریق ایمیل، تلفن یا به صورت حضوری از مشاورین ایران ایندیا کمک بگیرید.
ثبت شرکت در مالزی
ثبت دفتر نمایندگی یا سرپرستی شرکتهای ایرانی در مالزی یکی از بهترین راهها برای اخد اقامت مالزی می باشد که صاحبان شرکتهای ایرانی می توانند برای آن اقدام نمایند. این روش مانند هر روش دیگر دارای مزایا و معایبی می باشد که لازم است متقاضیان ضمن بررسی روشهای مختلف برای اخذ اقامت راهی را انتخاب نمایند که با شرایطشان بهترین سازگاری را داشته باشد.
در این روش متقاضی می بایست شرکت خود را در مالزی راه اندازی نماید. این نمایندگی می بایست کلیه هزینه های خود را از شرکت مادر در ایران تامین نماید و اجازه کسب درآمد در مالزی را مگر در شرایط خاص ندارد. هیچ اجباری نیز برای سرمایه گذاری در مالزی ندارد لذا این روش راهیست کم هزینه و سریع برای اخذ ویزای اقامت تجاری که بین 2 تا 3 سال اجازه اقامت را فراهم می کند و معمولاً تا 3 بار یا حتی بیشترنیز قابل تمدید است.

اگر شما در حال حاضر علاقمند به زندگی و راه اندازی کسب و کار در مالزی هستید اما هنوز طرح مشخصی ندارید و یا نمی خواهید قبل از اخذ اقامت دست به ریسک بزنید و در عین حال دارای شرکت ثبت شده در ایران هستید ، می توانید از این راه استفاده نموده و علاوه بر گرفتن اقامت مالزی در این کشور مستقر شوید و هر زمان که تصمیمی قطعی برای راه اندازی کسب و کار گرفتید آنگاه به راحتی و مجدداً بدون اجبار به سرمایه گذاری یک شرکت مالزیایی به ثبت برسانید و فعالیت های تجاری خود را در مالزی تحت پوشش شرکت مالزیایی خود قرار دهید. در این حالت شما از مزایای ثبت شرکت در مالزی برخوردار خواهید شد اما چون اقامت خود را از طریق ثبت نمایندگی شرکت ایرانی خود در مالزی بدست آورده اید در واقع مجبور به انتقال سرمایه خود نیز به مالزی نشده اید. چنانچه شما بخواهید از ابتدا از طریق ثبت شرکت مالزیایی اقدام به اخذ اقامت نمائید می بایست در قدم اول حداقل یکصد هزار دلار سرمایه را به مالزی منتقل نموده و در همان کشور به جریان بیاندازید این راه به نظر منطقی نیست که متقاضیان در ابتدا سرمایه ای را به مالزی منتقل کنند در شرایطی که احتمالاً هنوز طرح قطعی برای تجارت و کسب و کار در این کشور ندارند. لذا شما می توانید ابتدا اقامت را با ثبت دفتر نمایندگی شرکت ایرانی خود دریافت نمائید و بعد شرکت مالزیایی را به ثبت برسانید و چون در این حالت اقامت شما منوط به سرمایه گذاری در مالزی نیست عملاً تنها در حدی سرمایه به مالزی منتقل می کنید که نیاز دارید و دیگر حداقل و حداکثر قانونی برای شما مطرح نیست.

گردش کار:

نوع فعالیت: تولیدی یا خدماتی

شرایط اولیه:-

   1. وجود شرکت خصوصی با مالکیت تام در کشور مبداء
   2. آخرین مدارک حسابرسی سالیانه شرکت در کشور مبداء ( شرکت ایرانی باید حد اقل دوسال مالی فعال بوده باشد )

    

سمت مهاجرین شامل: ویزای 2تا 3 ساله با مجوز ورود خروج مکرر با امکان تمدید تا 3 دوره (که تمدید آن منوط به شرایط فعالیت شرکت می باشد)

    

تعداد کارمندان یا سهامداران شرکت ایرانی که می توانند از سمت نماینده مهاجر استفاده نمایند: حداکثر 3 نفر  به همراه همسر و فرزندان زیر 18 سال  در صورت نیاز به سمت دیگر باید با نحوه فعالیت شرکت متناسب باشد.

    

مدت زمان مورد نیاز: 2 ماه

پس از اخذ مجوز، هزینه های مربوطه باید پرداخت شود:

هزینه سالیانه اخذ ویزا 200 دلار برای هر پاسپورت (بر اساس کشور مهاجر)

    

مراحل بررسی:-

مرحله اول- ارائه مدارک به مسئولین

مرحله دوم- متقاضی باید طی مدت 3 ماه برای اخذ ویزا پس از دریافت مجوز در مالزی باشد

مرحله سوم- دریافت ویزا از دفتر مرکزی اداره اقامت مالزی

    

مراحل تمدید

باید 3 ماه قبل از خاتمه اعتبار فرم درخواست تمدید ویزا را ارائه نمود

    

    

مدارک مورد نیاز برای ثبت نمایندگی و اخذ اقامت مالزی

    

مدارک باید در سه (3) نسخه تهیه شود:

متقاضیان جدید ثبت دفتر نمایندگی یا دفتر منطقه ای:

   1. آخرین گزارش سالیانه یا اظهار نامه مالی شرکت (مدارک حسابرسی، نیازی به ارائه مدارک رسمی نیست، اظهار نامه و گزارشات مالی با مهر بر روی سر برگ شرکت قابل قبول می باشند)*
   2. کپی اساسنامه و مفاد شرکت *
   3. کپی مدارک مربوط به سهام داران و درصد سهام*
   4. کپی به تایید رسیده دادگستری مدارک ثبت شرکت مادر*
   5. مشخصات و اطلاعات دیگری از شرکت و بروشورهای مربوطه
   6. تکمیل فرم های مربوطه

    

برای سمت نماینده مهاجر:

1. کپی کامل پاسپورت*

2. کپی کامل پاسپورت همراهان (همسر و فرزندان) *

3. عقد نامه و مدارک مربوط به فرزندان*

4. رزومه نماینده مامور به کار*

5. آخرین مدرک تحصیلی نماینده*

6. پنج قطعه عکس از هر یک از متقاضیان

7. فرم ضمیمه برای هر یک از سمتهای کاری مهاجرین

    

تجدید یا تمدید دفتر نمایندگی یا دفتر منطقه ای و سمت مهاجر:

1.     قرارداد اجاره دفاتر

2.     برگ پرداخت سهم کارگر به صندوق حمایت از کارگر (در صورت استخدام مالایی)

3.     کپی کامل پاسپورت*

4.     کپی کامل پاسپورت همراهان (همسر و فرزندان) *

5.     عقد نامه و مدارک مربوط به فرزندان (در صورت همراه بودن)*

6.     تکمیل فرم های مربوطه

7.     فرم ضمیمه برای هر یک از سمتهای کاری مهاجرین

    

اضافه یاجابجایی سمت نماینده مهاجر برای دفتر نمایندگی یادفتر منطقه ای:

1.     کپی کامل پاسپورت*

2.     کپی کامل همراهان (همسر و فرزندان) *

3.     رزومه نماینده مامور به کار

4.     آخرین مدرک تحصیلی نماینده*

5.     عقد نامه و مدارک مربوط به فرزندان (در صورت همراه بودن)*

6.     پنج قطعه عکس از هر یک از متقاضیان

7.     تکمیل فرم مربوطه

8.     فرم ضمیمه برای هر یک از سمتهای کاری مهاجرین

    

توجه:

(*)- تمامی مدارک باید به انگلیسی ترجمه و به تایید دادگستری، وزارت خارجه ایران و سفارت مالزی در تهران رسیده باشد.

توجه: نکته بسیار مهم

      مزیت استفاده از خدمات ثبت دفتر نمایندگی در واقع اخذ اقامت مالزی به شیوه ای خیلی سریع و آسان برای صاحبان شرکتهای ایرانیست. بدیهی است که این اقامت فرصت لازم را در اختیار متقاضیان قرار می دهد تا با خیال راحت به بررسی و مطالعه بازار مالزی بپردازند، و در هر زمان که مایل باشند می توانند به راحتی با ثبت یک شرکت که ملیت مالزیایی دارد نسبت به انجام کسب و کار در مالزی اقدام نمود. شرکت با ملیت مالزیایی نیز می تواند دارای مالکیت 100 % خارجی باشد و استفاده از شرکای مالزیایی تنها در برخی موارد نیاز است. معمولاً متقاضیان ثبت شرکت و راه اندازی کسب و کار مایلند هر دو نوع شرکت را از ابتدا ثبت نمایند تا با خیال راحت بتوانند برای آینده برنامه ریزی کنند.

از جنبه تکنیکی نیز همراه کردن ثبت هر سه مرحله کار، یعنی؛ ثبت نمایندگی شرکت ایران ، اخذ اقامت کشور مالزی و ثبت شرکت مالزیایی به متقاضیان این برنامه کمک می کند تا به فراخور برنامه تجاری خود همه مراحل را توسط یک وکیل انجام دهند تا از پرداخت هزینه های مختلف ناشی از دست به دست شدن این مراحل در روند قانونی خودداری نمایند.
خرید ملک در مالزی
قلب کوالالامپور، این کلان شهر سرسبز و زیبا، منتظر میهمان تازه ای است. ریگالیا پروژه ای خاص از کمپانی مِی لَند است که تمام تجربه ی بیست ساله ی ساخت و ساز این گروه – کمپانی را یکجا به خدمت گرفته و بنا دارد تصویر و سبک جدیدی از زندگی در محیطی مدرن را به ساکنان خود ارائه دهد. درست در ابتدای شمالی خیابان سلطان اسماعیل، با چشم اندازی از یک سو رو به مرکز شهر کوالالامپور و از سوی دیگر رو به تپه های سرسبز کِنی هیلز، ریگالیا ترکیبی از معماری مدرن، امکاناتی کامل و به روز و موقعیت مکانی استثنایی را به خریدارانش وعده داده است.
ساختمان سه ضلعیِ ریگالیا با دو پل اختصاصی به خیابان های کوچینگ و سلطان اسماعیل متصل خواهد بود. علاوه بر دو طبقه فروشگاه و مراکز خدماتی که در لابی در نظر گرفته شده اند، در حیاط مرکزی مجتمع امکانات رفاهی مانند استخر و کافه تریا قرار خواهند داشت. اما از نظر خریدارانی که در روزهای اولیه ی پرده برداری و آغاز پیش فروش پروژه به سمت آن هجوم آوردند، در کنار موقعیت جغرافیایی و خوشنامی کمپانی سازنده، دو عامل مهم در انتخاب آنها نقش داشته است؛ اول امکانات خاص و ایده آل مجتمع به ویژه تفریحگاه و استخر روی بام آن که به کل شهر دید مستقیم دارد، و دوم امکان انتخاب واحدهای مسکونی در سایز ها و ابعاد متفاوت از 45 تا 1000 متر مربع است. این امر امکان برخورداری از موقعیت و امکانات درجه یک این پروژه ی مسکونی را برای افراد مختلف با سلیقه ها و نیازهای گوناگون فراهم آورده است.
سرمایه گذاران داخلی و خارجی با نگاهی مثبت به آینده ی ریگالیا تا به امروز بیش از 65 درصد واحدهای این مجتمع را پیش خرید نموده اند و علیرغم اوضاع نا به سامان اقتصاد جهانی و به خصوص بازار ساخت و ساز، با پشتوانه ی این استقبال عالی و همین طور با تکیه بر موقعیت خاص کمپانی سازنده، کار ساخت ریگالیا به سرعت و روی برنامه در حال پیشرفت است و طبق برنامه تا پایان ادامه خواهد داشت.
از میان امکانات ویژه ی برنامه ریزی شده برای ریگالیا می توان به سرویس پذیرش در لابی، امکانات کامل کلاب هاوس، رستوران پنج ستاره، بار، سینمای خصوصی، سرویس لیموزین، سالن ماساژ و اسپا، سالن بدن سازی، مهد کودک ، امکانات امنیتی پیشرفته و تلویزیون های مداربسته اشاره کرد.
شرکت اکسپت سولوشنز که نامی آشنا در مشاوره ی سرمایه گذاری مفید و مطمئن در مالزی است، ریگالیا را ترکیبی کامل از زیبایی، امنیت، راحتی و آرامش و امکانات مدرن در قلب کوالالامپور می داند و به همین جهت خرید آن را به مشتریان خود پیشنهاد می کند؛ مشتریانی که به تضمین آینده ای آسوده و روشن برای خود و فرزندانشان می اندیشند و سرمایه گذاری در املاک را بی توجه به تبلیغات توخالی رنگ به رنگ و تنها پس از گرفتن مشاوره ای تخصصی با در نظر گرفتن کلیه ی جوانب و ریسک های احتمالی انجام خواهند داد. علاوه بر این، اکسپت سولوشنز خدمات زیر را برای خریداران این پروژه تضمین نموده است:
- وام قطعی تا 80 درصد برای دارندگان اقامت دوم و تا 70 درصد برای دارندگان ویزای کار
- نظارت بر روند قرارداد و مشاوره ی حقوقی با در نظر گرفتن کلیه ی شرایط مورد نیاز مشتری
- حذف هزینه های حقوقی انتقال ملک (Legal Fees)
- و دست آخر؛ یک دستگاه تلویزیون LCD چهل و دو اینچ به عنوان هدیه


ایا از طریق مهاجرت به مالزی می توانم به استرالیا مهاجرت کنم | مهاجرت از طریق کار در مالزی | مهاجرت از طریق کار مالزی | مهاجرت به مالزی از طریق سرمایه گذاری | cache:lzdMWyarAZwJ:www.mohajerathelp.com/page/شرایط-اقامت-در-مالزی-از-طریق-سرمایه-گذاری/ شرایط مهاجرت به مالزی | cache:ujJrU9lRnHgJ:www.mohajerathelp.com/page/مهاجرت-به-ارمنستان-از-طریق-سرمایه-گذاری/ مهاجرت به ارمنستان | مهاجرت از طریق کار | مهاجرت از طریق کار | مهاجرت به امریکا از طریق | مهاجرت از طریق ورزشی |
© 2014 mohajerathelp.com
فان3| یک اشاره| جراحی پلاستیک بینی| دانلود با لینک مستقیم| موبایل| آی آر بکس| سلامت سایت| مکالمه زبان| فان3| دیکشنری| درمان افسردگی| مایا| هاست و دومین| نمایش لحظه ای قیت های روز| فروشگاه اینترنتی|
مجله سرگرمی آی مجله