توجه : مطالب زیر از سایت های مختلف گرد آوری شده است و صرفا جهت جستجو گر اتوماتیک سایت نمایش داده میشود در صورتی که مطلب غیر اخلاقی یا خلاف قوانین کشور مشاهده نمودید لطفا از طریق این صفحه به ما اطلاع دهید
توجه : مالک این سایت و خود این سایت هیچگونه ارتباطی با مطالب جستجو شده از سایت های مختلف ندارد و هیچگونه مسئولیتی را نمیپذیرد تمام مطالب این سایت به صورت خودکار و با استفاده از ربات های جستجوگر مانند گوگل در این سایت درج میشوند
توجه : این سایت در ساماندهی سایت های اینترنتی ثبت شده است و آدرس و مشخصات حاصب آن در آن موجود است
توجه: این سایت یک سایت جستجوگر مطالب است و مطالب به صورت خودکار از وبسایت های فارسی بازنشر میشوند.
توجه: این سایت به صورت اتوماتیک کلمات رکیک و غیر اخلاقی و محصولات غیر مجاز را فیلتر میکند ولی اگر برنامه نتواند آنها را فیلتر کند آنهارا نمایش نمیدهد از این رو از شما پوزش میطلبیم
راهنمای مهاجرت ، اخذ ویزا ، شرایط تحصیل در خارج از کشور و ...



هزینه های ابتدایی زندگی در استرالیا

 -هزینه اجاره یک خانه معمولی با توجه به محل و نوع ساختمان از 150 تا 350 دلار استرالیا در هفته متغیر است.برای مثال اجاره یک آپارتمان یک خوابه تمیز در حدود 80 متر در محله های خوب شمال سیدنی با ایر کاندیشن و گاز در حدود 270-280 دلار است.در محله های ارزانتر خانه های قدیمی ساخت تمیز دوخوابه بدون ایر کاندیشن و گاز حدود 200-240 دلار و سوئیتهای کوچک در حداقل قیمت بین 180-200 دلار در هفته هستند.(دلار استرالیا فعلاٌحدود 700 تومان است)

البته اجاره کردن خانه اینجا شرایط خاصی دارد و به این راحتی نیست و برای تازه واردین ممکن است زمان زیادی ببرد چون حداقل دو نفر معرف به علاوه حساب بانکی خوب و 100 امتیاز مدرک شناسایی (شامل گذرنامه 60 امتیاز و گواهینامه رانندگی بین المللی 50 امتیاز ) نیاز دارید.همراه داشتن ترجمه گواهی عدم سوئ پیشینه نیز به شما کمک میکند.برای سکونت در هتل هم شبی 100 دلار را کنار بگذارید چون اگر خیلی شانس بیاورید حداقل یک هفته باید دنبال خانه بگردید.در صورت نیاز به کمک در مورد اجاره کردن خانه با من مکاتبه کنید تا کلیه مدارک لازم را در اختیار شما بگذارم.

 

-هزینه داشتن تلفن ماهانه 35$ است و هر تماس داخلی 15 سنت و میزان دقیقه آن مهم نیست.

-هزینه داشتن گاز معمولا شامل 150$ ودیعه است و سه ماه یکبار قبض آنرا دریافت میکنید.

-هزینه داشتن برق معمولا شامل 200$ ودیعه است و سه ماه یکبار قبض آنرا دریافت میکنید.

-هزینه خرید موبایل متغیر است.از بین سرویس دهندگان موبایل به شما که تازه وارد هستید Vodafone را پیشنهاد میکنم.سیم کارت Vodafone  همان سیستم GSM است و میتوانید از گوشی خودتان استفاده کنید.سیم کارت مجانی است و در فرودگاه میتوانید آنرا با 10$ شارژ تهیه کنید.هزینه شماره هایی که با 1800 شروع میشوند مجانی و سایر شماره ها دقیقه اول 80سنت و دقایق بعدی 60 سنت است.شارژ این موبایل در تمام فروشگاه های بزرگ موجود است.

-هزینه خرید لوازم اولیه زندگی : (قیمتها حدودی است)

ماشین لباسشویی خوب                              700 دلار استرالیا به بالا

ماشین لباسشویی معمولی                        450 دلار استرالیا

یخچال خوب                                                1000 دلار استرالیا به بالا

یخچال معمولی                                            500 دلار استرالیا

مبلمان کامل خوب                                      3000 دلار استرالیا به بالا (شامل دو کاناپه و میز و میزتلویزیون و...)

مبلمان کامل معمولی                                 1500 دلار استرالیا                 "

تختخواب یکنفره و دونفره               از 100 تا 1000 دلار استرالیا

تشک یکنفره و دونفره                   از 150 تا 1000 دلار استرالیا

جارو برقی خوب                                           100 دلار استرالیا

 

برای اطلاع از هر هزینه دیگری و یا نیاز به راهنمایی در زمینه بهترین محل و زمان برای خرید لوازم میتوانید با من مکاتبه کنید.
هزینه های زندگی در استرالیا
به طور کل هزینه خورد و خوراک در استرالیا بسیار مناسب است و برای خانواده ای دو نفره با ماهی ۲۰۰ تا ۵۰۰ دلار قابل گذران است.هزینه اصلی دیگر شما هزینه های رفت و آمد است که مناسبترین آنها ترن است و روزی ۱۰ تا ۱۵ دلار را برای این مورد در نظر بگیرید.هزینه های برق و گاز زیاد است و باید در مصرف آنها دقت کرد.هزینه هاش درمانی شما تا حدودی زیر پوشش مدیکر است (به غیر از هزینه های دندان پزشکی و ارتوپدی) ولی برای اطمینان بیشتر بیمه های تکمیلی خصوصی نیز وجود دارند.از هزینه های خطر ناک اینجا هزینه مراسم تدفین است که امیدوارم تا ۱۰۰ سال دیگه بهش برنخورید و گرنه حدود ۵ تا ۱۰ هزار دلار آب میخوره! از اون وحشتناکتر مهد کودکه با رقم تقریبی ۷۰ تا ۱۲۰ دلار در روز !!
اخذ ویزای سوئد
ویزای سوئد

ویزا، مجوزی است که با داشتن آن می‌توان در مدت کوتاهی به سوئد و سایر کشورهای عضو پیمان شینگن سفر کرد. این ویزا می‌تواند به منظور ملاقات اقوام و دوستان، سفر توریستی، حضور در کنفرانس و یا بازدید کاری باشد. کلیه شهروندان خارج اروپا نیاز برای سفر به سوئد به ویزا نیاز دارند.
برای دریافت ویزای سوئد به چه چیزهایی نیاز است؟

موارد عمومی برای دریافت هر نوع از ویزا در سوئد عبارت است از:

    * پاسپورت معتبر که حداقل ۳ ماه به انقضای آن باقی‌مانده باشد.
    * پول کافی برای زندگی و مسافرت برگشت به کشور خود.(کشور سوئد این مبلغ را ۴۰ یورو معادل ۳۷۰ کرون برای هر روز در نظر گرفته است.) البته این مبلغ در صورتی که شخص در منزل اقوام خود در سوئد اقامت خواهد داشت و یا برخی عوامل دیگر قابل کاهش است.
    * بیمه مسافرتی

سوالات ضروری که هنگام درخواست ویزا باید به آنها پاسخ دهید:

    * چرا می‌خواهید از سوئد بازدید کنید؟
    * چه مدت مایل به ماندن در سوئد هستید؟
    * هزینه‌های شما در مدت سفر چگونه تامین خواهد شد؟
    * چه پاسپورتی دارید و چه مدت معتبر است؟
    * پس از بازدید از سوئد به کدام کشور سفر خواهید کرد؟
    * آیا شما اجازه سفر به کشور مقصد (پس از خروج از سوئد) را دارید؟

انواع ویزای کوتاه مدت

    * ویزای بازدید اقوام و دوستان
    * بازدید کنفرانس و کاری
    * بازدید جهت درمان پزشکی

بازدید کنفرانس و کاری
برای درخواست ویزای بازدید کنفرانس، شرکت مربوطه یا مرجعی که کنفرانس را برقرار می کند باید دعوتنامه(نامه) مربوط به کنفرانس و یا جلسه(مصاحبه) کاری را به متقاضی ارسال کند. دعوتنامه باید حاوی اطلاعاتی در مورد متقاضی باشد:

    * مشخصات فردی
    * علت دیدار از سوئد
    * مدت زمان بازدید از سوئد
    * چه کسی مسئولیت تامین هزینه‌های متقاضی را در سوئد بعهده خواهد داشت

سفر به منظور درمان پزشکی
اگر هدف از سفر به سوئد درمان پزشکی است باید فرم ویژه‌ای موسوم به برگ ضمیمه “سی” نیز تکمیل شده و همراه درخواست ویزا  تحویل سفارت شود. همچنین یک گواهی پزشکی نیز باید از سوئد ارائه شود که نشان دهد چه زمانی قرار است متقاضی در سوئد تحت درمان پزشکی قرار گیرد و چه درمانی قرار است انجام گیرد. به‌علاوه باید یک گواهی پزشکی صادره از کشور محل سکونت ارائه شود که نشان دهد شخص متقاضی نمی‌تواند در آن کشور تحت درمان مذکور قرار گیرد.همچنین باید نشان داده شود برای درمان مذکور و مراقبت‌های احتمالی پس از آن در سوئد سپرده مالی وجود دارد.

هزینه صدور ویزا
تسلیم تقاضای ویزا به یک کنسولگری یا سفارت سوئد برای اغلب متقاضایان ۶۰ یورو (حدود ۵۵۰ کرون سوئد) هزینه دارد. این مبلغ در صورت عدم دریافت ویزا مسترد نخواهد شد.

افراد مبری از پرداخت هزینه
افراد زیر بطور کامل از پرداخت هزینه معاف هستند:
- کودکان کمتر از شش سال
- دانش آموزان, دانشجویان و دانشجویان محقق (محققان مشروط بر آنکه هدف آنها از سفر انجام تحقیقات علمی باشد. همچنین آموزگارانی که با آنها همراه هستند مشروط بر آنکه هدف از سفر آنان تحصیل یا آموزش باشد)

- خویشاوندان یک تبعه کشورهای اتحادیه اروپا به اضافه نروژ, ایسلند, لیختن اشتاین و سوئیس نیز از پرداخت هر گونه هزینه برای تقاضای ویزای خود معاف هستند. اینگونه متقاضیان باید نوعی گواهی مبنی بر اثبات پیوند زناشویی یا قرابت خانوادگی ارائه کنند. افراد زیر بعنوان خویشاوند محسوب می شوند:

    * زوج, زوجه و همزی
    * فرزندان کمتر از ۲۱ سال یا فرزندان بزرگتری که برای تامین معاش وابسته به والدین خود هستند
    * والدینی که از لحاظ مالی به فرزندان خود در سوئد وابسته هستند

مرجع تصمیم گیرنده در مورد ویزا
در اغلب موارد نمایندگی سوئد در خارج از کشور پس از انجام کنترل‌هایی با سایر کشورهای منطقه شنگن تصمیم گیری می کند. اگر نمایندگی سوئد در خارج از کشور در مورد تصمیم گیری در مورد تقاضانامه نامطمئن باشد آن را برای اتخاذ تصمیم به اداره مهاجرت در سوئد ارسال خواهد نمود.

صدور ویزا چه مدت طول می کشد؟
زمان صدور ویزا معمولا دو هفته است ولی سفارت سوئد در هر کشور بسته به فشار کاری و دیگر مسائل ممکن است متفاوت باشد. اداره مهاجرت توصیه می‌کند جهت اطمینان از دریافت به موقع ویزا باید درخواست، حداقل دو ماه قبل از سفر به سفارت و یا کنسولگری سوئد تسلیم شود. طی تعطیلات تابستانی و از ماه  جولای تا آگوست این مدت ممکن است طولانی‌تر باشد.

تمدید ویزا
اداره مهاجرت به جای تمدید ویزا، اجازه اقامت جدید برای دیدار از خویشاوندان صادر می‌کند که هزینه آن ۱۰۰۰ کرون برای بزرگسال و ۵۰۰ کرون برای کودکان زیر ۱۸ سال است.

شکایت از تصمیم رد تقاضای ویزا
فقط خویشاوندان یک تبعه اتحادیه اروپا و همچنین خویشاوندان یک تبعه منطقه همکاری‌های اقتصادی اروپا (ئی اس اس) به اضافه سوئیس می توانند نسبت به رد درخواست ویزا به اداره مهاجرت اعتراض کنند و فقط تصمیم صادره از سوی اداره مهاجرت قابل اعتراض است. اعتراضنامه توسط دادگاه مهاجرت مورد رسیدگی قرار می گیرد. افراد مشروح زیر خویشاوند محسوب می شوند:

    * زوج, زوجه و همزی
    * فرزندان کمتر از ۲۱ سال یا فرزندان بزرگتری که برای تامین معاش وابسته به والدین خود هستند
    * والدینی که از لحاظ مالی به فرزندان خود در سوئد وابسته هستند

سایر افراد نمی توانند نسبت به رد درخواست ویزا اعتراض کنند. تنها راه این است که تقاضای جدیدی را تسلیم نمایند.


هزینه ویزای المان | هزینه بیمه برای ویزای المان | cache:MVZMaSO_dYgJ:mohajerathelp.com/page/هزینه-زندگی-در-المان-برای-یک-زوج/ زندگی در المان | هزینه زندگی المان | هزینه ی زندگی در المان | هزینه ویزا المان | هزینه زندگی المان | هزینه پزشکی در المان | هزینه ی دندانپزشکی در المان | زندگی در المان هزینه |
© 2014 mohajerathelp.com
فان3| یک اشاره| جراحی پلاستیک بینی| دانلود با لینک مستقیم| موبایل| آی آر بکس| سلامت سایت| مکالمه زبان| فان3| دیکشنری| درمان افسردگی| مایا| هاست و دومین| نمایش لحظه ای قیت های روز| فروشگاه اینترنتی|
مجله سرگرمی آی مجله